Over VTG

VTG is een bedrijf gespecialiseerd in natuurlijke ventilatie en is opgericht in 1992. Al die tijd werken wij al samen met fabricaat Aralco, om u te verzekeren van een kwalitatief product. Aralco is namelijk al langere tijd een bekende speler in de markt.
Vanaf 1 januari 2018 is de naam Aralco over genomen door Renson.
Wij als VTG hebben nu de beschikking over een nog groter assortiment aan ventilatieroosters.

Omdat we graag zo centraal mogelijk willen zitten voor onze klanten hebben we Haastrecht als vestigingsplaats gekozen. De eerste vijf jaar hebben wij in een huurpand mogen vertoeven maar sinds 1997 hebben wij een eigen nieuwbouw pand aan de Steenbakkerstraat op het industrieterrein Galgoord.

De afgelopen jaren hebben wij een mooi en diverse klantenkring op weten te bouwen. Onder onze klanten bevinden zich binnen de regio vooral glaszetters en schildersbedrijven. Buiten onze regio bedienen we graag diverse grote glasleveranciers, timmerfabrieken, kunststof- en aluminiumframe fabrikanten en de grotere ijzerhandel.

Zelfs in het hoge Noorden kennen ze de naam VTG, ook hier hebben wij een aantal mooie relaties op mogen bouwen. Zoals u ziet werken wij dan ook niet alleen lokaal maar ook zeker landelijk, onze service reikt ver. Daarnaast heeft onze bezorgdienst een vaste route waardoor we 98% voor onze eigen rekening kunnen nemen, het overige deel wordt door een vaste transporteur vervoerd.

Wij adviseren en helpen u graag bij het aanschaffen van moderne ventilatie techniek. Daarom nemen wij ook iedere klant serieus, zelfs als deze minder blij is met het resultaat. Mochten er klachten zijn pakken wij deze met onze aftersales afdeling serieus voor u op en worden de problemen waar nodig voor u opgelost.

Service van a-z, die kunt u bij VTG vinden.

Bel ons alvast om kennis te maken, wij staan graag voor u klaar.

Geschiedenis

VTG is in 1992 opgericht en is een bedrijf gespecialiseerd in natuurlijke ventilatie. Wij werkten eerder met name met fabrikaat Aralco. Een merk waarbij kwaliteit net zo hoog in het vaandel stond als bij VTG zelf.
Vanaf januari 2018 is de merknaam Aralco overgenomen door Renson, vanaf die tijd zijn we nu Renson dealer voor Nederland.

Hoe VTG is ontstaan

In het voorjaar 1992 groeide het plan om een eigen bedrijf te starten in ventilatieroosters. Dit plan nam vaste vormen aan met de oprichting van VTG in juli.  We vonden op de Blekerstraat in Haastrecht een pand van ca. 100 m2 vloeroppervlak, ons eigen stekkie.
Haastrecht was als vestigingsplaats gekozen gezien de centrale ligging, dit was wel zo handig voor onze klanten, maar al snel bleek dit te klein. Gelukkig had de verhuurder nog twee units van ca. 60 m2 per unit te huur, zodat wij in 1993 ook deze ruimte in gebruik hadden. Onze prijspolitiek maar vooral onze service werden al gauw ons visitekaartje, met als gevolg dat onze onderneming kon groeien.

In het voorjaar van 1996 had de gemeente Haastrecht op het industrieterrein Galgoord een aantal percelen in de verkoop aangeboden. VTG zag zijn kans schoon en liet een mooi nieuwbouw pand bouwen en zo zaten wij per 1 januari 1998 in ons eigen pand aan de Steenbakkerstraat. Omdat we steeds meer tevreden klanten aanhielden konden we ook de stap nemen om extra personeel te gaan werven. Op dit moment staan er al 8 medewerkers voor u klaar en de vooruitzichten voor uitbreiding voorspellen veel goeds.
In de loop der jaren hebben wij mooie relaties op mogen bouwen zowel regionaal als nationaal. Wij staan graag voor u klaar. Van bestelling tot aan de deur, u kunt rekenen op onze service.

Sylvain Jongeneel, directeur